Babázzunk együtt

Vegetáriánus vagyok és van két cicám is. Szóval jelentős hátránnyal indultunk amikor a babánk érkezett és a "jó akaróknak" mindíg volt egy rém storija az ilyen "esetekről". És ha még ez mind nem lett volna elég még szoptatni sem tudtam rendesen. Akkor, sok sírás után, úgy döntöttem utána járok a dolgoknak. Ebben a blogban az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat írom meg.

Friss topikok

  • pelorata: Az én kislányom 3 hónapos kora óta szopja az ujját, egyszerre kettőt kap be. Most lesz 1 éves, és ... (2012.04.14. 21:04) A negyedik hónap
  • Babamóka: Hú ezt a hangya irtó tippet kipróbálom!!! Csak attól félek, hogy Z a kis hangyám is kedvet kap a k... (2010.05.19. 16:25) Praktikus ötletek 2.
  • Babamóka: Valóban nagyon jó ez a könyv, főként mostanában veszem hasznát, hogy már játszani is lehet a picúr... (2010.05.19. 16:17) Fejlesztési lehetőségek

Linkblog

Archívum

Itt a nyár

2010.05.08. 15:23 - Babázzunk

Címkék: család utazás nyár nyaralás baba

TIPPEK UTAZÁSHOZ másfélévesnél fiatalabb babával

 

Végre itt a nyár. Mindenki erre várt azonban egy friss, kis családnak fejtörést okozhat. Mindent előre átgondolni mert nem csak magunkra kell gondolnunk hanem arra is hogy babánk is jól érezze magát. Persze ez gyerek függő, ki hogyan reagál arra ha nincs a megszokott környezetében. Tanácsként azt szoktam mondani hogy mielött elindulnánk egy hosszabb útra elött menjünk el hosszú hétvégézni és ott teszteljük le magunkat és a kicsit is. Ha már ezen túl vagytok akkor jöhet a nagy utazás:)

 

 

Fontos iratok:

 TB kártya

Útlevél – Indulás előtt mindig ellenőrizzük le az érvényességét, mert 4 éven aluli gyermekek útlevele 2 évig érvényes!
Biztosítás – Amennyiben dombornyomott bankkártyánk van, automatikusan kapunk hozzá éves utasbiztosítást és a kártyadíjunk kétszereséért igényelhetünk hozzá belföldi balesetbiztosítást is! Vigyázat, az csak rád vonatkozik!
 

Útipatika:

 

Lázmérő

Lázcsillapító

Kalcium

Sebtapasz

Háziorvos telefonszáma

Fertőtlenítő szer

Úti kézfertőtlenítő

Rovarűző illetve valamilyen nyugtató krém, ami csökkenti a viszketés vagy irritáció okozta kellemetlenségeket

Napkrém

Tipp: Frissen vásárolt utazóággyal ne kísérletezzünk, próbáljuk meg a gyermeket beszoktatni pár nappal a nyaralás előtt az utazóágyba, hogy ne legyen túl sok számára az új élmény!

Folytatás köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://babazzunkegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr801983900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása