Babázzunk együtt

Vegetáriánus vagyok és van két cicám is. Szóval jelentős hátránnyal indultunk amikor a babánk érkezett és a "jó akaróknak" mindíg volt egy rém storija az ilyen "esetekről". És ha még ez mind nem lett volna elég még szoptatni sem tudtam rendesen. Akkor, sok sírás után, úgy döntöttem utána járok a dolgoknak. Ebben a blogban az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat írom meg.

Friss topikok

  • pelorata: Az én kislányom 3 hónapos kora óta szopja az ujját, egyszerre kettőt kap be. Most lesz 1 éves, és ... (2012.04.14. 21:04) A negyedik hónap
  • Babamóka: Hú ezt a hangya irtó tippet kipróbálom!!! Csak attól félek, hogy Z a kis hangyám is kedvet kap a k... (2010.05.19. 16:25) Praktikus ötletek 2.
  • Babamóka: Valóban nagyon jó ez a könyv, főként mostanában veszem hasznát, hogy már játszani is lehet a picúr... (2010.05.19. 16:17) Fejlesztési lehetőségek

Linkblog

Archívum

Babatorta egyéves szülinapra

2010.05.14. 22:55 - Babázzunk

Címkék: születésnap szülinap 1 baba torta éves egészséges tápláló

 Elkészítési idő: 90 perc

 

Hozzávalók:
  • kb. 10 dkg natúr zabpehely
  • bio rizsital
  • 1 db banán
  • 3 szem alma
Elkészítés:
A zabpelyhet fél-egy órára beáztatom annyi rizsitalba (vagy vízbe), amennyi jól ellepi, azután megfőzöm (pár percig kell főzni, amíg nyálkás és puha lesz). Botmixerrel összeturmixolom a banánt és a meghámozott almákat, majd a gyümölcspépet a megfőzött zabpehelyhez keverem. A keveréket 18 cm átmérőjű tortaformába öntöm, tetejét gyümölccsel díszítem, és 200 fokon, hozzávetőleg háromnegyed óráig sütöm.
 
Megjegyzés:
Olyan egészséges, tápláló és finom torta, amit egy egyéves kisbaba elfogyaszthat.

Jó étvágyat hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babazzunkegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr132004014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása